Ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε τον 4ο αγώνα του 2020 στο αεροδρόμιο του Αγρίνιου το τριήμερο 2-3 και 4 Οκτωβρίου.

Τι να πρωτοπούμε για αυτόν τον αγώνα . . .

Αυτό το τριήμερο οδηγοί και ομάδες  , θα τον θυμούνται για πάντα !!

Τα ρεκόρ που έγιναν από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες δες έχουν ξαναγίνει  . . η τρομερή προσπάθεια από την ομάδα της Proaction πανω στην προετοιμασία της πρόσφυσης αλλα και με την βοήθεια του κατάλληλου καιρού , είχαν σαν αποτέλεσμα να φτιαχτεί μια πίστα με ευρωπαϊκό επίπεδο πρόσφυσης.

Αυτό λοιπόν το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι και ομάδες γράφοντας τρομερούς χρόνους.

Eπιτέλους το ελληνικό Dragster έδειξε τι μπορεί να κάνει στην Ελλάδα ,  αλλά και τα δόντια του σε ευρωπαϊκό και όχι μονο επίπεδο.

Πάνω από εβδομήντα  7αρια γραφτήκαν όλο το τριήμερο όπως επίσης και ένα παραλίγο 6αρι !!

Το 70% των αγωνιζομένων έκαναν προσωπικά ρεκόρ ενώ σημειώθηκαν ένα παγκόσμιο , ευρωπαϊκά και πολλά πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης να πούμε ότι έγιναν  πολλές τρομερές και οριακές κόντρες σε όλες τις κατηγορίες.

Μερικοί από τους χρόνους που έγιναν ήταν  . . . .το παγκόσμιο 7.6 από τον Κανταρτζή οπου πλέον είναι το ταχύτερο Mitsubishi evo του κόσμου !! , το 7,1 του Φιλλιπατου με το ταχύτερο Nissan Gtr της Ευρώπης  , το 7,4 του Πανιτσα οπού πλέον είναι το 4ο γρηγορότερο μπροστοκινητο της Ευρώπης   , το 7,5 του Βούρου που το έκανε το πλέον γρηγορότερο πισωκινητο Audi στην Ευρώπη,  το 7, 2 του Καλαντζή σαν το πιο γρήγορο νιτρατο busa της Ευρώπης , το πανελλήνιο 7 ξερό του Κωβαίου στην super pro , το 7,2 του Παπαηλιου  , το 7,5 του Δουζενη ,το πανελλήνιο 7,1 του Σταυρόπουλου αλλά και του Αγαπιδη για την super street,   το 9,4 του Σκαμνελου ,το 9,3 του Απέργη , το πανελλήνιο 8.0 του Πούλου στην street 2 , καθώς και τα πολλά 7,2 και 7.3 που έγιναν στην super street από αρκετούς οδηγούς!!

Ο πιο πετυχημένος αγώνας με τα περισσότερα 7αρια αλλα και ρεκόρ μόλις πέρασε στην ιστορία!!!