Ο 2ος αγώνας για το παγκρητιο Driftέγινε σε έναν καινούριο χώρο , στο παρκινγκ του εκθεσιακού κέντρου του Αρκαλαχωριου , όπου παραχωρήθηκε από τον Δήμο Μινωα πεδιάδος και ο οποίος και βοήθησε στα μέγιστα σε όλη την διοργάνωση.

Οι δυνατότεροι κρητικοί οδηγοί ήταν εκεί και χάρισαν πολύ δυνατό θέαμα αλλά και πολύ καπνό στους περίπου 700 θεατές που κάθονταν στις κερκίδες που είχαν στηθεί πάνω ακριβώς από την πίστα.

Πολύ ανεβασμένοι όλοι οι κρητικοί σε οδηγικο επίπεδο αλλά και σε επίπεδο αυτοκινήτων κι έτσι όπως ήταν λογικό σημειώθηκαν πολύ δυνατές μάχες.

Ο Ζερβαλακης οδηγώντας πολύ επιθετικά και σταθερά σκαρφάλωσε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και το πανηγύρισε δεοντος , στην συνέχεια  ο Καραμπακακης ενώ στα βαθμολογημένα δεν ήταν καλός στον αγώνα μεταμορφώθηκε και οδήγησε και αυτός πολύ όμορφα χωρίς λάθη , πίεσε μέχρι το τέλος αλλά τελικά πηρέ την κούπα της δεύτερης θέσης.

Τρίτος μετά από πολύ εντυπωσιακή οδήγηση ήρθε ο Ανδριώτης  από τα Χανιά ο οποίος ήταν από την αρχή ήταν ο μόνος που φαινόταν να βρίσκει την διαδρομή αμέσως.

Ο Κουφουδακης από Ιεράπετρα ο οποίος αν και είχε καιρό να τρέξει τα πήγε μια χαρά και έκλεισε την τετράδα.

 Οι Μαρινακης και Μεταξακης με την σειρά τους εντυπωσίασαν και αυτοί τους θεατές με τα περάσματα τους και τερμάτισαν πέμπτοι και έκτοι αντίστοιχα.

Μετά το τέλος των μαχών έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτα τους νικητές και έτσι ένας πολύ όμορφος αγώνας πέρασε στην ιστορια.