Από πού να πρωτοξεκινήσουμε . . . .ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει 6αρια και 7αρια !! , σημειώθηκαν για ακόμα μια φορά πάρα πολλά ρεκόρ σε ατομικό ,πανελλήνιο , ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο όπως επίσης έγιναν και τα περισσότερα 6αρια από κάθε άλλη φορά!! , απίστευτα δυνατές κόντρες σε όλες τις κατηγορίες με διαφορές χιλιοστών   και το τελευταίο και πιο σημαντικό για δεύτερη συνεχομένη φορά ο ταχύτερος χρόνος που έχει γίνει στα 402μ στην χώρα μας έσπασε ξανά και άλλαξε χέρια με τον Μαυρομάτη να σταματάει τον χρόνο για την πυρακτωμένη Super Street στο 6.807 με 340.90!!! και ανέβηκε στην 6η θέση της Ευρώπης !!

Ο Casper έγραψε 6,933 και έγινε το πιο γρήγορο GsxR της Ευρώπης , ο Dinev έγραψε 2 φορές 7 ξερό !! , ο Αφεντουλιδης  σταμάτησε στο 7,871 και το Mitsubishi από την Κύπρο έγινε το γρηγορότερο Evo6 του κόσμου !!! , o Αγαπίδης έσπασε και αυτός το φράγμα των 7sec και μπήκε στα 6αρια ενώ ο Δαγρες με το S3 μετα από πολλά χρόνια απουσίας έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό 8,7 και στεναχώρησε πολλούς !!

Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας , τον δήμο Αγρινίου και την περιφέρεια δυτικής Ελλάδος , την Anek-Blue Star Ferries και φυσικά   όλες τις ελληνικές και ξένες ομάδες που πέρασαν από εκεί και  που με τις επιδόσεις τους έκαναν γνωστό το Agrinio Raceway σε ολόκληρο τον κόσμο !!!

Την χρονιά που μας μπαίνει ετοιμάζουμε πολλά . . . .  θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά μαζί με όλους εσάς και θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά από εκεί που ήδη φτάσαμε μαζί.

 

Καλές γιορτές σε όλους