Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο  Τυμπακιου εγινε για άλλη μια φορα ένας αγωνας όπου σημειώθηκαν πολλά πανελλήνια και προσωπικά ρεκόρ σε αυτοκίνητα αλλά και μοτοσυκλέτες , με συμμετοχές απο ολόκληρη την Ελλάδα μιας και ο αγώνας προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster.

Ο καιρός  ηταν απο τους καλύτερους που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτήν την εποχή , χωρίς πολυ ζέστη αλλα ούτε και κρύο κι έτσι οι θεατές ξεπέρασαν τους 1500.

Η πίστα ήταν άψογα προετοιμασμένη και γι αυτόν τον λόγο εκτος απο τους πολύ δυνατούς χρόνους απο τους περισσότερους αθλητές ,  έγιναν και πολλές ζημίες σε μεταδόσεις και σαμάν.

Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος σε πολλές κατηγορίες και οι κόντρες ηταν φοβερές.

 Μερικοί απο τους  χρόνους που ξεχώρισαν ήταν  . . . . για την ΑΤ2 ο Γκιτσης με 9,3 , ο Στεφανακος με το πολυ καλοστημένο ax του στο 9,7 , ο Γελαδακης βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ με 8,4 , ο Τοσκας έσκασε μύτη απο το Ρέθυμνο και σταμάτησε στο 9,2 , ο Judge με το gtr βελτίωσε με 7,9 , ο Δουζενης στο 7.9 , ο Μπιλας τους τρέλανε με 7,7 , ο Μπανιωτης με 7,9 . ο Αρβανιτης για την srteet 2 με 8,3!!  και πολλοί άλλοι.

Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές και το ραντεβου ανανεώθηκε για την Θήβα και τον 6ο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.