8 και 9 Απριλίου στην πίστα της Θήβας έγινε  η πρώτη αναμέτρηση για φέτος των δυνατότερων ομάδων dragster μοτοσυκλέτας . . . οι συμμετοχές ηταν πολλές και δυνατές και αυτό φάνηκε απο τους χρόνους στις περισσότερες κατηγορίες , μιας και πολλά προσωπικά και πανελλήνια ρεκόρ έσπασαν . . . .

Η ροη του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλή και τις δυο ημέρες , οι αναβάτες και οι ομάδες τους συνεργάστηκαν άψογα με την οργάνωση και το αποτέλεσμα ήταν  ένας απο τους καλύτερους αγώνες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα απ όλες τις απόψεις.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός και περίπου 1500 θεατές παρακολούθησαν περάσματα και μάχες απο τους γρηγορότερους αναβάτες – μοτοσυκλέτες της χώρας μας.

Σε όλες τις κατηγορίες έγιναν τρομερές μάχες και σε πολλές απο αυτές είχαμε και  ανατροπές , πράγμα που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά απο τώρα..

Μετά το τέλος και των τελικών όλων των κατηγοριών έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον 2ο αγώνα που θα γίνει στην Κρήτη 20-21  Μαΐου.