1-2 και 3 Δεκεμβρίου στο Agrinio Raceway ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ θα διοργανώσει τον τελευταίο αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Dragster μοτοσυκλετών και Drag day αυτοκινήτων,  πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Αγρίνιου και της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Πολλές και πάρα πολύ δυνατές αναμένονται οι συμμετοχές από ολόκληρη την χώρα αλλά και από το εξωτερικό , μιας και κάποιοι ακόμα δεν έχουν πετύχει τον στόχο τους ενώ άλλοι που τον έχουν πετύχει θέλουν κι άλλο !!

Η τελευταία μάχη για το 2023 πλησιάζει με πολλά ρεκόρ και δυνατές κόντρες !!

Οδηγίες για δηλώσεις τις δηλώσεις συμμετοχών

Για τα αυτοκίνητα

Υποχρεωτικά δηλώνετε μέσω του συστήματος της ΟΜΑΕ αλλά και στο site μας όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα ΕΔΩ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ  σε ισχύ.

Οι αθλητές  που θέλουν να συμμετέχουν, δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο e-omae  πηγαίνοντας στους “αγώνες – δήλωση συμμετοχής” και πληρώνουν εφάπαξ το παράβολο ασφάλισης για την Ομοσπονδία για όλο το τριήμερο. Ο κάθε οδηγός για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του θα πρέπει να καταχωρίσει τον Αριθμό Μητρώου (licence) του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου (σε κάθε καταχώρηση στοιχείων πατάμε το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού μετά την συμπλήρωση των στοιχείων που μας ζητούνται, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας πατάμε πρώτα το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού για να καταχωρίσουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου). Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι το αργότερο έως τις  27/11/2023.

Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

Το παράβολο συμμετοχής για τα αυτοκίνητα είναι στα 100€ για την πρώτη συμμετοχή σε οποιαδήποτε κατηγορία και για τις 3 μέρες, μη συμπεριλαμβανομένου του παραβόλου ασφάλισης, το οποίο είναι από 35 έως 55€, ανάλογα την κατηγορία που θα δηλώσει ο οδηγός στο ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ και 80€ για πιθανή συμμετοχή σε 2η κατηγορία του ίδιου οδηγού με το ίδιο αυτοκίνητο, χωρίς επί πλέον επιβάρυνση δεύτερου παραβόλου ασφάλισης.

——————————————————————————————————————————————–

Για την μοτοσυκλέτα

Υποχρεωτικά δηλώνετε μέσω του συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ αλλά και στο site μας όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα ΕΔΩ.

Ολοι οι αθλητές που θέλουν να δηλώσουν να μιλήσουν με τα σωματεία που ανήκουν και οι αθλητές του ΑΣΗ να καλέσουν στο 6946589582-6972872983 και στο email [email protected]

Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Το παράβολο συμμετοχής για τις μοτοσυκλέτες είναι στα 185€ για την πρώτη συμμετοχή σε οποιαδήποτε κατηγορία και για τις 3 μέρες, συμπεριλαμβανομένου του παραβόλου ασφάλισης, 120€ για πιθανή συμμετοχή σε 2η κατηγορία του ίδιου οδηγού με την ίδια ή διαφορετική μοτοσυκλέτα και 80€ για δήλωση στην κατηγορία Free Pass.