Το σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου – 01 Απριλίου στο αεροδρόμιο του Αγρινίου υπο την αιγίδα της ομαε και αμοτοε ο  ΑΣΗ διοργάνωσε  τον 1ο αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster moto καθώς και drag day auto.

Τα χαρακτηριστικά του νέου και πολλά υποσχόμενου  χώρου είναι διάδρομος  μήκους 3 χιλιομέτρων με 40μ φάρδος , ενώ προστέθηκαν 300μ τσιμεντομπαριέρας μαζί με 200μ βιομηχανικού !!

Όλα τα παραπάνω μαζί με την πολύ καλή δουλεία στο θέμα της πρόσφυσης , την άψογη οργάνωση καθώς και τους πολλούς θεατές , το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι ένας άψογος αγώνας και φυσικά ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το πρωτάθλημα dragster του 2018.

Πάνω απο 2000 θεατές παρακολούθησαν πάνω απο 100 πολύ δυνατές συμμετοχές να σημειώνουν πολλά προσωπικά ρεκόρ και φυσικά δυνατές κόντρες σε όλες τις κατηγορίες.

Λίγοι απο τους χρόνους και τα προσωπικά ρεκόρ που σημειώθηκαν . . .Gosios super pro 7,6 – Bousinis super pro 7,8 – Sidiropoulos super pro 7,9 – Kapsimalis pro street 2 7,9 – Kanelopoulos pro street 2 8.0 – Gerakoudis street 2 8,4 – Kouzouloglou street 2 8,4 – Kakos pro street 2 8,4 – Labropoulos pro street 1 10,4 – Xytas m pro 9,9 – Skamnelos 10 – Lainas 9,8

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν και οι απονομές με την βροχή να πέφτει λίγο πριν το τέλος τους , ενώ όλοι οι αγωνιζόμενοι , θεατές και ομάδες έφυγαν με μεγάλη ικανοποίηση μιας και ένας ακόμα πολύ καλός χώρος γεννήθηκε για την ανάπτυξη του ελληνικού Dragster ..