Το τριήμερο 20-21 και 22 Οκτωβρίου ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ με την βοήθεια του δήμου Αγρίνιου και την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας διοργάνωσε τον 5ο αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο Agrinio Raceway.

Πάνω από 100 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από Βουλγαρία , Ρουμανία , Βοσνία και Αλβανία!

Ο καιρός ήταν ιδανικός και ο κόσμος μετα από καιρό γέμισε το αεροδρόμιο και ευχαριστήθηκε περάσματα και κόντρες που δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

Η προετοιμασία της πρόσφυσης ήταν πολύ δυνατή και επιτέλους ευρωπαϊκού επιπέδου !!

Όπως ήταν αναμενόμενο και οι χρόνοι ήταν ευρωπαϊκοί αλλά και παγκόσμιοι . . . . ..οι περισσότεροι οδηγοί έσπασαν τα προσωπικά τους ρεκόρ , έγιναν αρκετά πανελλήνια ρεκόρ , έγινε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ρεκόρ  και το πιο σημαντικό κάποιοι Έλληνες ανέβηκαν πολύ ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε πολύ δύσκολες κατηγορίες.

Πάρα πολλοί οι δυνατοί χρόνοι καθ όλο το τριήμερο αλλά αυτοί που ξεχώρισαν ήταν τα 6αρια . . . .

Ο Dinev από Βουλγαρία με το κτήνος του Audi S2 σταμάτησε στο 6,9 και έκανε πανευρωπαϊκό ρεκόρ σαν το πιο γρήγορο 4κινητο της Ευρώπης ενώ συγχρόνως έγινε το γρηγορότερο Audi στον πλανήτη!!

Επόμενος τρελός χρόνος το 6.8 του Τυλσισογλου !!  Το μηχανάκι του Τζανιδακη έγινε το γρηγορότερο στην Ελλάδα και το 7ο πιο γρήγορο Super Street στην Ευρώπη !!

Ενώ να πούμε ότι ο πρώτος οδηγός της Super Street που έσπασε το 7 ο Μαυρομάτης  έπεσε στο 6.900 όπου κατατάσσετε σαν η 2η πιο γρήγορη μοτοσυκλέτα στην χώρα μας και 10ος στην Ευρώπη.

Μετα το τέλος του αγώνα έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για 1-2-3/12 για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.