Το τριήμερο 30 Νοέμβριου -1 και 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε  ο τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα Dragster moto καθώς και Drag Day auto.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές και δυνατές ενώ το πρωτάθλημα έπαιζε ακόμα σε πολλές κατηγορίες μοτοσυκλετών.

Πάνω από 1500 θεατές πέρασαν από εκεί παρα τον κρύο καιρό.

Η προετοιμασία της πίστας ξεκίνησε κανονικά μετα από πολλές ημέρες βροχόπτωσης  και ολοκληρώθηκε με επιτυχία , δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό από διοργανωτές και οδηγούς , τουλάχιστον την παρασκευή και το Σάββατο.

Αυτό οφειλόταν στην πολύ υγρασία και το κρύο που είχε όλο το τριήμερο ενώ εδώ να ευχαριστήσουμε τους οδηγούς και τις ομάδες που είδαν την προσπάθεια μας.

Παρ όλα αυτά την Κυριακή η πίστα άρχισε να πιάνει καλά όχι όμως στα επίπεδα του τελευταίου αγώνα , και οι χρόνοι αρχίσαν να πέφτουν σε πολλές κατηγορίες με την super street να φτάνει στο 7,5 και αρκετούς οδηγούς αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας να κάνουν προσωπικά ρεκόρ.

Μετα το τέλος των αγώνων το απόγευμα σε αίθουσα του δήμου Αγρίνιου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του αγώνα αλλά και όλου του φετινού πρωταθλήματος που τέλειωσε με μεγάλη επιτυχία και έδειξε ότι το dragster στην χώρα μας είναι σε καλό δρόμο και εξελίσσετε παρ ότι δεν έχουμε μόνιμες εγκαταστάσεις όπως το εξωτερικό.