Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων Dragster- και ADC μοτοσυκλετών  από τον ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ με την βοήθεια του δήμου Αγρινίου και της περιφέρειας δυτικής Ελλάδος.

Η πίστα πλέον διαθέτει πάνω από 420μ κόλας κι έτσι το τριήμερο προβλέπετε  πάρα πολύ δυνατό !!

Στα αυτοκίνητα αναμένονται πολλές δυνατές συμμετοχές καινούριες αλλά και παλιές από οδηγούς που έχουμε να δούμε πολύ καιρό από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Στο ADC των μοτοσυκλετών αναμένονται επίσης πολλές και δυνατες συμμετοχές μιας και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ετοιμαστούν ακόμα καλύτερα για τον επόμενο αγώνα , ενώ να σημειώσουμε ότι θα δεχτούμε μέχρι 50 συμμετοχές.

Οδηγίες για δηλώσεις τις δηλώσεις συμμετοχών

——————————————————————————————————————————————–

Για τα αυτοκίνητα

Υποχρεωτικά δηλώνετε μέσω του συστήματος της ΟΜΑΕ αλλά και στο site μας όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα ΕΔΩ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν αθλητικό δελτίο της ΟΜΑΕ  σε ισχύ.

Οι αθλητές  που θέλουν να συμμετέχουν, δηλώνουν μόνοι τους συμμετοχή στο e-omae  πηγαίνοντας στους “αγώνες – δήλωση συμμετοχής” και πληρώνουν εφάπαξ το παράβολο ασφάλισης για την Ομοσπονδία για όλο το διήμερο. Ο κάθε οδηγός για να ολοκληρώσει την συμμετοχή του θα πρέπει να καταχωρίσει τον Αριθμό Μητρώου (licence) του και τα στοιχεία του αυτοκινήτου (σε κάθε καταχώρηση στοιχείων πατάμε το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού μετά την συμπλήρωση των στοιχείων που μας ζητούνται, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν έχει Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας πατάμε πρώτα το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού για να καταχωρίσουμε τα στοιχεία του αυτοκινήτου). Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι το αργότερο έως τις  22/09/2023.

Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ.

——————————————————————————————————————————————–

Για την μοτοσυκλέτα

Υποχρεωτικά δηλώνετε μέσω του συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ αλλά και στο site μας όπου θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα ΕΔΩ.

Ολοι οι αθλητές που θέλουν να δηλώσουν να μιλήσουν με τα σωματεία που ανήκουν και οι αθλητές του ΑΣΗ να καλέσουν στο 6946058781 και στο email [email protected]

Η κάθε συμμετοχή δικαιούται ελεύθερη είσοδο του οδηγού και δύο μηχανικών.

Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές που δεν θα υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ