Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο Drag Day της Λαμίας που γίνεται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμιας στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012, μπορεί να το κάνει στέλνοντας Emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] από τις 1 Αυγούστου έως τις 10  Σεπτεμβρίου 2012.   Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν είναι:   Ονοματεπώνυμο                                                                ………………………. Κατηγορία συμμετοχής(TS15-TS14-TS13-TS12TS11)           ………………………. Αυτοκίνητο                                                                       ………………………. Πόλη                                                                               ………………………. Κινητό τηλέφωνο                                                               ……………………….  

  • Μόνο με την αποστολή του Email η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκυρη.
  • Απαραίτητη η τυχόν ακύρωση της συμμετοχής μέσω Email στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι τις 16/9.
  • Δεν χρειάζεται προπληρωμή του παραβόλου συμμετοχής στην τράπεζα.
  • Το παράβολο συμμετοχής καταβάλλεται κατά τον διοικητικό έλεγχο το Σάββατο το πρωί στις 08.30-10.30 08/09/2012 και κοστίζει 80€ στην περίπτωση που ο συμμετέχων έχει ετήσια λισάνς της ΟΜΑΕ ,  ή 80€+20€=100€ στην περίπτωση που ο συμμετέχων δεν έχει ετήσια λισάνς της ΟΜΑΕ.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Το παράβολο συμμετοχής καλύπτει τους οδηγούς αλλά και τους τρίτους σε περίπτωση που κάποιος οδηγός τους προκαλέσει ζημιά με το όχημα του, θεωρώντας ότι συμμετέχουν σε αγώνα και όχι σε επίδειξη(κάτι που αποδεικνύεται εύκολα όταν χρειαστεί να ψαχτούν οι ασφαλιστικές εταιρείες).
  • Θεωρούμε απαραίτητο, σεβόμενοι τους συμμετέχοντες που θα μας εμπιστευτούν, να τους παραπέμψουμε στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ, στις πληροφορίες και στη συνέχεια στην αστική ευθύνη από όπου θα ενημερωθούν για τις ασφαλιστικές καλύψεις που τους παρέχονται κατά την συμμετοχή τους στους αγώνες μας που γίνονται μέσω της ΟΜΑΕ, όπως με το ίδιο σκεπτικό θεωρούμε ότι και ο κάθε συμμετέχων σε αγώνες, σεβόμενος τον εαυτό του και προστατεύοντας την οικογένεια του, θα πρέπει κάθε φορά να ζητάει από τον οργανωτή το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για να γνωρίζει ότι οι καλύψεις που του παρέχονται εάν είναι ουσιαστικές και όχι για τον τύπο, ώστε να μην αναγκαστεί στην κακιά στιγμή να αποζημιώσει ο ίδιος την τυχόν ζημιά που θα προκαλέσει σε πρόσωπα και πράγματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6972872983-2810301289 Διακακης Νικος.