Μετα από 8  χρόνια απουσίας ,  η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας της Κρήτης επιστρέφει δυνατότερη από ποτέ στο Παγκρήτιο στάδιο στις 15 και 16 Ιουνίου για ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο εκπλήξεις !!

Στο 8ο  Motors & Shows θα δείτε  περίπτερα από τις γνωστότερες αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με έμφαση στα σπορ οχήματα τους , βελτιωμένα αμάξια και μοτοσυκλέτες από ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο , αγωνιστικά αμάξια και μοτοσυκλέτες από όλα τα είδη  μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά αξεσουάρ και βελτιωτικά για όλα τα οχήματα και είδη μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επίσης  δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα Drift Shows με μερικούς από τους καλύτερους drifters της χώρας μας , και για πρώτη φορά θα γίνει  dragster show 18m με αμάξια και μοτοσυκλέτες του νησιού αλλα και από μερικούς από τους  πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster με πολύ δυνατά οχήματα.

Άλλο ένα show που θα γίνει για πρώτη φορά θα είναι Rally Shows με μερικούς από τους πρωταγωνιστές του πανελληνίου πρωταθλήματος Rally.

Να σημειωθεί ότι θα έχουμε και Drift – Rally Taxi !!!  πριν από κάθε show θα γίνεται κλήρωση και λίγοι υπερτυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συνοδηγήσουν και να νοιώσουν την αδρεναλίνη που σου προσφέρει ένα αγωνιστικό αμάξι Drift και Rally !!

Μαζί με όλα αυτά θα έχουμε και Stund shows με αμάξια και μοτοσυκλέτες καθώς και διαγωνισμό μουσικής αυτοκινήτων με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα για πολλά Db !!

Aκομα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και  test drives σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ένα διήμερο που δύσκολα θα ξεχαστεί . . . . . πλησιάζει !!

Μην το χάσεις