Με μεγάλη επιτυχία ,τo σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με την βοήθεια του δήμου Μαραθώνα , διοργάνωσε τον 3ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος Drift.

Και σε αυτόν τον αγώνα δεν υπήρχαν θεατές ενώ να σημειώσουμε οτι οργάνωση , οδηγοί και βοηθοί ήταν ενημερωμένοι και τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τον covid.

Η νέα διαδρομή αν και μεγαλύτερη από άλλες φορές ήταν κατά γενική ομολογία η καλύτερη και μακράν η θεαματικότερη απ όλες όσες έχουν γίνει μέχρι τώρα  ,κι έτσι το αποτέλεσμα ήταν οι οδηγοί να τρελαθούν στα περάσματα και φυσικά το θέαμα να εκτοξευθεί !!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τωρα και στην κατηγορία legal είχαμε πολλούς δυνατούς συνδυασμούς με πάνω από 10 οδηγούς να φλερτάρουν τα 3 σκαλοπάτια του βάθρου , πράγμα που σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια η Pro θα αποκτήσει κι άλλους πρωταγωνιστές!

Τελικά αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ήταν οι Βερνικος και Ράπτης οι οποίοι έπρεπε να κάνουν 2 επαναλήψεις για να αποφασίσουν οι κριτές τον νικητή του αγώνα . . . .μετα από τις 2 μάχες λοιπόν ο Βερνικος οδήγησε για άλλη μια φορά σχεδόν αλάνθαστα και ήταν και αυτός που πήρε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο του χάρισε την νίκη , με δεύτερο τον επίσης φοβερό Ραπτη από το Καρπενήσι που εντυπωσίασε και αυτός με τα περάσματα του!!

Στον μικρό τελικό είχαμε κι άλλο οδηγό από Καρπενήσι !!οι Παπαβασιλείου και Κλωνάρης έδωσαν την δική τους εντυπωσιακή μάχη με τον Παπαβασιλειου να είναι λίγο καλύτερος και να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου με 2 κύπελλα (και του καλύτερου rookie) , ενώ ο πάντα  σταθερός Κλωνάρης έμεινε στην καθόλου κακή 4η θέση μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία των μεγάλων παιδιών την Pro έγινε ο τρελός χαμός !!!   τόσο καπνό και κοντινές μάχες δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ!!

Και σε αυτόν τον αγώνα είχαμε πολλές ανατροπές που είχαν σαν αποτέλεσμα η βαθμολογία να ξαναπάρει φωτιά , με πολλούς οδηγούς να είναι πολύ κοντά.

Στον μεγάλο τελικό κατάφεραν να μπουν δυο φοβεροί και κολλητοί οδηγοί . . .οι Λαγός και Παπαγεωργίου σήκωσαν στις μύτες των ποδιών όσους βρέθηκαν εκεί γεμίζοντας καπνό ολο τον Μαραθώνα !!

Μετα από 2 απίστευτα εντυπωσιακές μάχες ο Λαγός ήταν αυτός που πήρε την δεύτερη σερί νίκη του  με τον mister πόρτα Παπαγεωργίου να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση.

Στον μικρό τελικό είχαμε άλλους 2 πολύ δυνατούς οδηγούς οι οποίοι φέτος έχουν ανέβει πάρα πολύ  . . . .οι  Σπονδυλιδης και Χρυσανθοπουλος  έκατσαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα και χάρισαν φοβερό θέαμα και άφθονο καπνό σε όλους!!

Ο Χρυσανθοπουλος διανύει την καλύτερη του χρόνια , ενώ ο rookie Σπονδυλιδης έχει αναστατώσει πολύ κόσμο με την φετινή του απόδοση και επίσης ήταν και το πρώτο βάθρο της καριέρας του.

Για 2η συνεχόμενη φορά φέτος δεν έκανε αυτό που θα ήθελε . .ο περυσινός πρωταθλητής Χαντζαρας τερμάτισε στην 5η θέση . . ενα λάθος του στην μάχη με τον Χρυσανθοπουλο τον άφησε εκτός τετράδας χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

Την 8αδα έκλεισαν οι Νταής , Λυμπέρης Γιάννης και Χάρης οι οποίοι οδήγησαν και αυτοί πάρα πολύ καλά κερδίζοντας αρκετούς βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.