Η συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματός Drift μετα τις καλοκαιρινές διακοπές  ήταν ο 5ος γύρος που έγινε το σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου ατο αεροδρόμιο του Αγρίνιου.

34 οδηγοί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σε μια πίστα που δεν έμοιαζε με καμία άλλη έως τώρα. . πολύ ανοιχτή και κλειστή στο τέλος ενώ ήταν και ιδιαίτερα τεχνική.

Γενικά οι οδηγοί δυσκολεύτηκαν αρκετά όμως μετα το τέλος του διημέρου όλοι κέρδισαν κάτι από αυτό.

Παρα την πολύ ζέστη πάνω από 1000 θεατές πέρασαν την πύλη του αεροδρομίου και ευχαριστήθηκαν δυνατό θέαμα και εντυπωσιακές μάχες με πολύ καπνό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τωρα είχαμε πολλές ανατροπές  . . .στην κατηγορία legal έγινε χαμός  . . οι Παπαγιαννιδης και Τσιακας απέκλεισαν όλα τα φαβορί και πέρασαν στον τελικό τερματίζοντας με αυτή την σειρά.

Στον μικρό τελικό οι Ραπτης και Κλωναρης έδωσαν όμορφες μάχες και τερμάτισαν 3ος και 4ος αντίστοιχα.

Στην μεγάλη κατηγορία την Pro είχαμε κι εδώ αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο Λαγος μετα από πολύ δυνατή οδήγηση και εκμεταλλευόμενός το ξαφνικό σβήσιμο του Χαρκα πήρε την πρώτη του φετινή νίκη και το πανηγύρισε ανάλογα !!

Ο Χαρκας δεν κατάφερε να πάρει τους περισσότερους βαθμούς απ όλους και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση , οδηγώντας όλο το σκ τέρμα !!

Τρίτος μετα από σταθερή και έξυπνη οδήγηση ανέβηκε ο Δημητροπουλος με τέταρτο τον Ζαχο ο οποίος οδήγησε επιθετικά και σταθερά και συγχρόνως  έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του !!

Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ο τρομερός Κανδηλας και την εξάδα έκλεισε ο πιτσιρικάς Δαγλης.

Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές.