Το σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου – 01 Αυγούστου ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Μαραθώνα διοργάνωσε  τον τρίτο γύρου του πρωταθλήματος drift στον Μαραθώνα.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και πάρα πολύ δυνατές ενώ και η διαδρομή τελείως καινούρια πάρα πολύ τεχνική με πολλές μεταφορές βάρους.

Η υπερβολική  ζέστη καθ ολη την διάρκεια του διημέρου δυσκόλεψαν πολύ το έργο της οργάνωσης , των ομάδων αλλα και των 500 περίπου θεατών που βρέθηκαν εκεί.

Το θέαμα και στις 2 κατηγορίες ηταν πολύ δυνατό και οι μάχες του Μαραθώνα για ακόμη μια φορά καυτές !!

Στην legal είχαμε πολλούς μνηστήρες για το βάθρο πράγμα που δείχνει ποσο πολύ εχει ανέβει ο ανταγωνισμός και φυσικά το επίπεδο των οδηγών.

Μετα από πολλές μάχες αυτοι που ξεχώρισαν ηταν οι Ορφανος με τον Πριντακη στον μεγάλο τελικό με τον Ορφανο να παίρνει επάξια την πρώτη του νικη μετα από φοβερή οδήγηση ενώ ο Πριντακης με το πιο αδύναμο ατμοσφαιρικό corollaki έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με τα περάσματα του!!

Στον μικρό τελικό οι Παπαβασιλειου και Τσιακας μονομάχησαν σκληρά με τελικό νικητή και 3ο στο βάθρο Παπαβασιλειου και 4ο τον μόνιμο πρωταγωνιστή Τσιακα.

Την οκτάδα έκλεισαν οι πολύ καλοί Κλωνάρης , Ρελλας , Ακρίδας και Δουδούλης.

Στα μεγάλα παιδιά έγινε της τρελής ενώ είχαμε και πολλές ανατροπές . . . οι 4 οδηγοί που κατάφεραν μετα από πολλές καυτές μάχες να περάσουν στην τελική τετράδα ήταν οι Λυμπερης Γ , Μανης , Χαντζαρας και Λαγος.

Στον μεγάλο τελικό μετα από απίστευτα δυνατά περάσματα και μάχες  πέρασαν οι Λυμπέρης και Μανής περνώντας με επιτυχία τους γίγαντες Χαντζαρα και Λαγο !!  Ο Λυμπερης με το απίστευτο starletaki του νίκησε όλες τις μάχες που έδωσε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με φοβερούς αντιπάλους , ενώ ο Μανής με την σειρά του έλιωσε την Γερμανίδα του για να πάρει τον καλύτερο τερματισμό του σε πρωταθληματικο αγώνα μέχρι στιγμής.

Οι Χαντζαρας και Λαγός έδωσαν ρέστα στον μικρό τελικό κάνοντας όλους τους θεατές να παραμιλάνε με τις μάχες και το καπνισμένο θέαμα που χάρισαν , με τελικό νικητή και 3ο στο βάθρο Χαντζαρα.

Οι Σπονδυλιδης , Πετροπουλος , Παπαγεωργιου και Παπαργυροπουλος έκλεισαν την οκτάδα φωτιά.

Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με αρκετό κόσμο να παρακολουθεί και να χειροκροτεί τους νικητές.

Ραντεβού μετα τις καλοκαιρινές διακοπές για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος.