Ο 3ος γύρος του πολύ δυνατού πανελληνίου πρωταθλήματος Valvoline Drift , διοργανώθηκε  απο τον Αση   το σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου  στον γνωστό φανταστικό χώρο στον Μαραθώνα, εκεί που έγινε το Gymkhana Grid πριν απο 1,5 χρόνο , πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του δήμου Μαραθώνα.

Η pro action για άλλη μια φορά θα σχεδίασε μια δυνατή και χιλιομετρατη  διαδρομή με μοναδικό στόχο την maximum οδηγική απόλαυση των οδηγών  αλλά και την maximum οπτικο ακουστική απόλαυση των θεατών.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 52 ,  αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα!!

Οι περίπου 2000 θεατές που βρέθηκαν εκει απόλαυαν φοβερές μάχες και τρομερά περάσματα απο όλους τους οδηγούς , ενω να πούμε οτι το επίπεδο των οδηγών εχει ανέβει πάρα πολύ και σε αυτόν τον αγώνα φάνηκε πολύ έντονα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και συγκεκριμένα στην κατηγορία legal , οι γνωστοί θαμώνες του βάθρου (Γρηγοριου , Φιστας , Δημος) πάλι πρωταγωνίστησαν και αλλά αυτή την φορά ήταν όλοι μια θέση πίσω !!

Ο Κλωναρης ήταν αυτός που πήρε την νίκη επάξια , οδήγησε πάρα πολύ καλά και άφησε δεύτερο τον μοναδικό Γρηγοριου ο οποίος και αυτός οδήγησε φοβερά ολο το διήμερο , με τρίτο τον Δημο και τέταρτο τον Φιστα. Στην κατηγορία pro οι έγιναν μεγάλες ανατροπές και είχαμε και πολλές εκπλήξεις . . . .

Αυτοί που είχαν μια βαθμολογική υπεροχή στην βαθμολογία του πρωταθλήματος  , δηλαδή Χαρκας , Χαντζαρας ,Ντουφεκιας , Λεοντης και Κυριακουδης , όλοι τους δεν προχώρησαν όσο θα ήθελαν κι έτσι έχασαν πολύτιμος βαθμούς δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους οδηγούς να τους πλησιάσουν βαθμολογικά , βάζοντας συγχρόνως φωτιά στην βαθμολογία της πρώτης δεκάδας.

Ο Τσιλιμπονης επέστρεψε δυναμικά εκτός έδρας , ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και έδειξε πως πάντα είναι ικανός για νίκη παντού.

Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο παλιός ninja Κωνσταντάρας ο οποίος αν και είχε καιρό να οδηγήσει σε αγώνα  , όσο περνούσε η ώρα έβγαζε μάτια , εντυπωσιακά  νίκησε όλες τις μάχες του εκτός απο αυτήν με τον Τσιλιμπονη.

Στην τρίτο σκαλί του βάθρου μετά απο πολύ εντυπωσιακή και ώριμη οδήγηση ανέβηκε ο Δημητρόπουλος  , ο οποίος ήταν και απο τους πιο σταθερούς οδηγούς του διημέρου.

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Dancer Καλούδης με το πανίσχυρο supra του.

Ο Καλούδης  ήταν  η μεγαλύτερη έκπληξη του αγώνα!! παρά το οτι είχε να τρέξει αρκετά χρόνια οδήγησε πάρα πολύ καλά και έκανε τρομερά περάσματα ειδικά προς το τέλος , εκεί δηλαδή που τα χρειαζόταν ώστε να καταφέρει να μπει στην τετράδα.

Στην πέμπτη θέση είχαμε άλλη μια έκπληξη . . . ο Κοντελες πήρε την καλύτερη θέση της καριέρας του με διαφορά , οδήγησε για πρώτη φορά τόσο  σταθερά και ανταμείφτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο  πολύ σταθερός  στο πρωτάθλημα Ασμανιδης ο οποίος αν και νέος , μετά απο πολύ έξυπνη οδήγηση κατάφερε να κλείσει την εξάδα , και πήρε  πολύτιμους βαθμούς.

Στην εβδόμη θέση τερμάτισε ο Χαντζαρας  με όγδοο τον Χαρκα οι οποίοι μετά απο λάθη τους αποκλείστηκαν στην φάση της 8αδας.

Την δεκάδα έκλεισαν ο παλιός και ο νέος . .Πλουμιστος και Παπαγεωργιου.

Επόμενος αγώνας στον Πύργο 28-29 Ιουλίου.