Ο 5ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Valvoline drift , έγινε στην όμορφη Ζάκυνθο από την Αλεζ με την πολύτιμη βοήθεια  της proaction,  το Σάββατο 15/09.

Το πρωτάθλημα διανύει την πιο δυνατή χρονιά του και αυτό φαίνεται από τις συμμετοχές και το φυσικά τον ανταγωνισμό που έχει πάρει φωτιά μιας και φέτος στους 5 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα είχαμε 5 διαφορετικούς νικητές !!

Στην κατηγορία pro ο πολύ ανεβασμένος Λαγος πήρε την 1η νικη της καριέρας του σε πανελλήνιο αγώνα , εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δημητρόπουλου στον τελικό και πήρε επάξια την νίκη , με δεύτερο τον επίσης πολυ ανεβασμένο και πολύ σταθερό φέτος Δημητρόπουλο.

Στον μικρο τελικό ειχαμε τους  Δρουγα από Καλαμάτα ο οποίος είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος (μαζί με τον Ντουφεκια) και τον πολύ δυνατό τοπικό οδηγό Κανδηλα.

Νικητής και στην τρίτη θεση του βάθρου  ανέβηκε ο Δρουγας , εύκολα όμως μιας και ο Κανδηλας έπαθε ζημιά στο αγωνιστικό του και δεν μπόρεσε να αντισταθεί , τερματίζοντας στην τέταρτη θεση.

Στην πέμπτη θέση ανέβηκε  άλλος ενας τοπικός και  πολύ εντυπωσιακός οδηγός  . . ο Κλαδης , ο οποίος τους κούφανε όλους στα βαθμολογημένα και πήρε την πρώτη θεση ανάμεσα σε πολλούς μεγάλους οδηγούς.

Στην εκτη θέση ανέβηκε  ο Γεωργακοπουλος ο οποίος εάν συνεχίσει να ανεβαίνει με αυτόν τον ρυθμό , θα προβληματίσει πολύ κόσμο στο μέλλον.

Έβδομος η άλλη μεγάλη φετινή έκπληξη , ο Ντουφεκιας ο οποίος θα μπορούσε να ανέβει κι άλλο αλλα δυστυχώς τον πρόδωσε το μοτέρ του και τελικά έτρεξε με το αμάξι του Δημου που το οδήγησε εκεί για πρώτη φορά!!

Τελος την οκτάδα έκλεισε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Χαρκας ο οποίος αντιμετώπισε προβληματάκια με το αμάξι του και τα οποία του στέρησαν κάτι καλύτερο.

Στην μικρή κατηγορία την street Leegal ο πολύ σταθερός doctor Φιστας πήρε την δεύτερη νίκη του φέτος , με τον εντυπωσιακό  Νικολοπουλο δεύτερο και τον πολύ ανεβασμένο Ανδουτσοπουλο στην τρίτη θέση.

Να σημειωθεί ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γρηγοριου δεν έτρεξε λόγο επέμβασης που έκανε μερικές μέρες πριν , παρόλα αυτά συνεχίζει να προηγείται στην βαθμολογία με μικρότερη διαφορά.

Επόμενο ραντεβού για τον 6ο αγώνα του πρωταθλήματος στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Ηρακλείου το σκ 27-28/10 μαζί με το MDC Drift με συμμετοχές από Ευρώπη και Κύπρο.

 

Και το βίντεο παρακάτω. .