Το σαββατοκύριακο 16 και 17 Απρίλιου η Φιμα υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ διοργάνωσε τον 2ο γυρο του πανελληνίου πρωταθλήματος Drift στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η διαδρομή ηταν διαφορετική απο κάθε άλλη φορά , σε άλλα κομμάτια κλειστή και σε άλλα ανοιχτή ενώ είχε και πολλές μεταφορές βάρους με αποτέλεσμα να δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στις μάχες και οι περίπου 1500 θεατές που βρέθηκαν ευχαριστήθηκαν δυνατό θέαμά και καπνισμένες μάχες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τωρα και συγκεκριμένα στην κατηγορία Drift 3 , o Πριντακης με το ατμοσφαιρικό corollaκι του ξεσήκωσε ολο το Παγκρήτιο με την οδήγηση του , κάθε πέρασμα του εκεί που ζητούσαν οι κριτές και με πολύ ωραία ροή κέρδισε όλες τις μάχες που έτρεξε και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου της μικρής κατηγορίας  . . . στην δεύτερη θέση μετα από επίσης πάρα πολύ καλή οδήγηση ο νέος οδηγός Χωραφακης από τα Χανιά έκανε την καλύτερη του εμφάνιση και δίκαια κατέκτησε την δεύτερη θέση , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο γιατρός των underdog Ματθαίου μετα από έξυπνη και αθόρυβη εμφάνιση.

Στην μεσαία και νέα κατηγορία  Drift2 ο πολύ καλός Ράπτης πήρε την δεύτερη συνεχομένη νίκη του για φέτος σε μόλις 2 αγώνες και έκανε ήδη μια μικρή διαφορά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος , με παρέα του στο βάθρο στην δεύτερη θέση έναν συμπολίτη του από το Καρπενήσι ο οποίος ακούει στο όνομα Κίτσιος με το πολύ καλοστημένο corolla του ,  οπου οδήγησε πάρα πολύ καλά δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!! Στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά σε μια μέρα ανέβηκε ο Ματθαίου με την όμορφη πορτοκαλί γιαπωνέζα του.

Τέλος ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τα μεγάλα παιδιά της κατηγορίας drift 1 όπου τα πράγματα εδώ και πολλά χρόνια έχουν σοβαρέψει για τα καλά .  . . . οι διεκδικητές του βάθρου θεωρητικά ηταν πολλοί ενώ η διαδρομή ήταν πολύ τεχνική και από τα βαθμολογημένα άρχισαν οι εκπλήξεις.

Μετα από πολλές και δυνατές μάχες οι οδηγοί που ξεχώρισαν ήταν ο νέος Βερνικος και ο παππούς Λυμπέρης για τον μεγάλο τελικό ενώ για τον μικρό τελικό  ο πρωταθλητής Λαγός με τον rookie Ραπτη.

Ο Ράπτης δεν μάσησε και τα έβαλε στα ίσια με τον πρωταθλητή Λαγο και κατάφερε να τπν ζορίσει αλλα στο τέλος ο Λαγος έκανε την υπέρβαση με ένα πέρασμα φωτιά και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Ο τελικός ήταν ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει . . . ενας παππούς Λυμπερης να πετάει και να κάνει περάσματα που δεν είχε κάνει ολο το διήμερο !!  και με έναν Βερνικο να καθαρίζει την πρώτη του νίκη με μια περασματαρα μόλις στην τελευταία μάχη  που θα μείνει στην ιστορία !!

Οι απονομές έγιναν αμέσως μετα το τέλος των αγώνων με πάρα πολύ κόσμο να παρακολουθεί και να χειροκροτεί τους νικητές καθώς έπαιρναν τα τρόπαια τους  από τον υπουργό αθλητισμού κ Αυγενακη ο οποίος έκανε όλες τις απονομές.