Αγώνας υψηλού επιπέδου απ όλες τις απόψεις ο 3ος του πανελλήνιου πρωταθλήματος Drift που διοργανώθηκε το σκ 18 και 19 Μάιου από την Φιμα με την βοήθεια της proaction υπο την αιγίδα της Ομαε και πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Μαραθώνα που πάντα δείχνει το πόσο κοντά είναι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό .

Ρεκόρ συμμετοχών  με 65 οδηγούς να έχουν δηλώσει,  ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν 9 ελεύθερα περάσματα το Σάββατο για όλους τους οδηγούς και στην συνέχεια έγιναν και όλα τα βαθμολογημένα με τους Λυμπερη Μ και Παυλοπουλο Λ να πετυχαίνουν τις καλύτερες βαθμολογίες στις κατηγορίες Pro και Legal αντίστοιχα.

Η διαδρομή ήταν φανταστική με τρομερό θέαμα ενώ να πούμε ότι είχε και πολύ πατημένα κομμάτια αλλά και μερικά σφιχτά και τεχνικά προς το τελείωμα της διαδρομής κι έτσι οι περίπου 2000 θεατές που βρέθηκαν εκεί ευχαριστήθηκαν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και στην κατηγορία legal είχαμε πολλους δυνατούς συνδυασμούς αλλα αυτός που κατάφερε να πάρει την μεγάλη  νίκη ήταν ο πολύ σταθερός Παυλοπουλος του οποίου τα περάσματα θύμιζαν κατηγορία Pro !!

Στην δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε μετα από πολύ δυνατή εμφάνιση ο Τσοκανης ενώ την τριάδα έκλεισε ο Ραπτης από Καρπενήσι ο οποίος οδήγησε και αυτός πάρα πολύ καλά.

Στην κατηγορία Pro έγινε της τρελής  . . . . . ο Λυμπερης Μ ο οποίος είχε κάνει το καλύτερο βαθμολογημένο δυστυχώς μια ζημιά στο σαμάν του δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στις μάχες κι έτσι δεν είδαμε ποτέ τις μάχες που θα θέλαμε με Χαντζαρα και Χαρκα . . .

Έτσι λοιπόν τελικος νικητής μετα από τρομακτικά περάσματα ήταν ο περυσινός πρωταθλητής  Χαντζαρας του οποίου ήταν η τρίτη του σερί νίκη σε 3 αγώνες φέτος !!

Στην δεύτερη θέση  ο Δημητρόπουλος ο οποίος αν και είχε πολύ καιρό να τρέξει , έκανε όλους τους θεατές να τρίβουν τα μάτια τους με την απόδοση του. . . οδήγησε απίστευτα επιθετικά και σωστά και πλέον θεωρείτε σαν ένας από τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς στον χώρο του Drift.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου έκατσε ο βασιλιάς του βορρά Χαρκας ο οποίος ένα λάθος του στις μάχες δεν του επέτρεψε να μπει στον τελικό να διεκδικήσει την νίκη αλλά παρόλα αυτά οδήγησε όπως πάντα εξαιρετικά και χάρισε θέαμα υψηλού επιπέδου σε όλους.

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Λεοντης μετα από σταθερή και πολύ αποτελεσματική οδήγηση , με πέμπτο τον Κοντελε ο οποίος και αυτός αν και δεν συμμετείχε ενεργά τον τελευταίο καιρό , ήρθε με πολύ όρεξη και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα.

Την εξάδα έκλεισε ο Ασλάνης ο οποίος φέτος εχει κάνει τρομερές εμφανίσεις και σκοπεύει να το συνεχίσει έτσι.

Στην έβδομη θέση ανέβηκε ο Μανης από Κέρκυρα ο οποίος και αυτός με την σειρά του φαίνεται να διανύει μια πολύ καλή χρονιά με αξιόλογες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Τέλος την οκτάδα φωτιά  έκλεισε ο Χρυσανθοπουλος , αποτέλεσμα που δεν είναι κακό αλλά θα μπορούσε να ανέβει πιο ψηλά εάν δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο μπλοκέ του.

Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ ενθουσιασμένο κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και φυσικά με την παρουσία του κ Ψινακη που αγκαλιάζει συνεχώς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στον τόπο του.

Ραντεβού στις Σέρρες για τον 4ο γύρο στο τέλος του Ιουνίου.