Την Κυριακή 26 Μαρτίου ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της  ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε στην γνωστή πλέον και πανέμορφη περιοχή της μονής Αρκαδίου  τον 2ος γύρο του παγκρητιου κυπέλλου scramble.

Η διαδρομή όπως πάντα τρέλανε τους 40+ συμμετέχοντες και ευχαριστηθήκαν για άλλη μια φορά στο έπακρο την καινούρια σχεδίαση της διαδρομής που αυτή την φορά ήταν και πιο ανοιχτή απο άλλες φορές.

Στην κατηγορία των βετεράνων ο Καργιωτακης όπως πάντα πήρε την ψηλότερη θέση του βάθρου . . .με δεύτερο και τρίτο τους πολύ σταθερούς  Κουφαλη και Ρωμανα.

Στην κατηγορία των νέων έγινε πολύ ωραίος αγώνας με έντονο συναγωνισμό με τον Λιανακη να παίρνει την πρώτη του νίκη ενώ στην δεύτερη τερμάτισε ο αθόρυβος Γερακακης με τρίτο τον νικητή του 1ου αγώνα Κουβαρα.

Στην κατηγορία sp1 ο Γιακγιοζης Σ  για άλλη μια φορά έφυγε μπροστά και έκανε εναν μοναχικό αγώνα με δεύτερο τον κλασικά σταθερότατο Βασιλακη ενω στην τρίτη και τέταρτη θέση είχαμε 2 παλιούς οδηγούς που ξαναεπέστρεψαν μετά απο πολλά χρόνια αποχής , και αυτοί ήταν οι Κουκλινακης και Τσαγκαρης όπου σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήγαιναν μαζί !!

Στην sp2 έγινε πανικός . . .   πέντε οδηγοί μπορούσαν θεωρητικά να χτυπήσουν την πρώτη θέση . . .τελικά επικράτησε ο μεγαλύτερος σε ηλικία απο αυτούς και δεν ήταν άλλος απο τον Μιτιλινεο ο οποίος δείχνει να ειναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό , με δεύτερο και κοντά του τον Λιονη ο οποίος είχε κάποια θεματάκια με το χέρι του , και  τρίτο τον πολύ καλό Τερζάκη.

Έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το καλοκαίρι για τους υπόλοιπους 2 αγώνες του κυπέλλου.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την μονή Αρκαδίου για την παραχώρηση του μαγευτικού δάσους για την πραγματοποίηση του αγώνα.