Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο ΑΣΗ διοργάνωσε  τον 3ο γύρο του πακρητιου κυπέλλου scramble στην Φανερωμενη με την βοήθεια του πολιτιστικού συλλόγου Φανερωμένης , σε έναν φανταστικό καινούριο χώρο.
Αυτός ο αγώνας ήταν ξεχωριστός για 2 λόγους . . .ο ένας ήταν γιατί  δόθηκε μια χρηματική βοήθεια στον Στεργιο Κατσογρεζακη μέσω του αγώνα  και ο άλλος οτι η διαδρομή του αγώνα ήταν πολύ ξεχωριστή και μοναδική.

Τόσες πολλές ανηφόρες-κατηφορες και υψομετρικές εναλλαγές δεν έχουν ξαναδεί ποτέ οι κρητικοί οδηγοί και όχι μόνο!!

Αυτό ήταν η αιτία οι περίπου 500 θεατές που βρέθηκαν εκεί αποζημιώθηκαν πλήρως απο το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν οι οδηγοί με τις μάχες τους σε όλες τις κατηγορίες αλλά και η μοναδική διαδρομή του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην κατηγορία των νέων , η νίκη πήγε εύκολα στον πολύ καλό Ψωματακη , με δεύτερο και τρίτο τους ομοσταυλους Λιονακη και Κουβαρα οι οποίοι είχαν και πολύ μικρή διαφορά στο τέλος.

Στους Βετερανους ο Καργιωτακης πήρε αλλη μια νίκη φέτος και άφησε δεύτερο τον (θαλάσσιο) Ντεντακη με τρίτο τον Γιακγιοζη Δ.

Στην κατηγορια Sp1 ο συνήθεις ύποπτος Γιακγιοζης Σ έπαθε ζημία και εγκατέλειψε απο τον 1ο γύρο , έτσι  ο Βασιλάκης έδειξε οτι είναι ο πιο προπονημένος απ όλους τους άλλους  και πήρε μια πολύ ωραία νίκη με δεύτερο τον Βουλγαρελη ο οποίος έκανε πολύ δυνατό αγώνα και κρατήθηκε καλά στην θέση του με τρίτο τον νέο σε αυτή την κατηγορία Παναρετακη.

Στην Sp2 νικητής ήταν ο πολύ γρήγορος Λιονης ο οποίος δεν άφησε περιθώριο σε κανένα να τον απειλήσει , με δεύτερο τον Φανουρακη ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά απο πολύ καιρό  , ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ανερχόμενος Βλαχακης.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να μένει για να χειροκροτήσει τους νικητές.