Ολοκληρώθηκε το παγκρητιο κύπελλο scramble με τον τελευταίο αγώνα να γίνεται στο φανταστικό δάσος της μονής Αρκαδίου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Το κρύο ήταν έντονο ενω σχεδόν όλο το προηγούμενο βράδυ έβρεχε με αποτέλεσμα στον 1ο αγώνα να γλυστραει στην αρχή αλλά μετά το χώμα έγινε ιδανικό με αποτέλεσμα  ολοι οι συμμετέχοντες να το ευχαριστηθούν στο έπακρο.

Στον 2ο αγώνα το χώμα ήταν ακόμα καλύτερο με φοβερή πρόσφυση αλλά τα λούκια και τα σαμάρια ήταν πολλά με αποτέλεσμα να κουραστούν πιο έντονα οι οδηγοί που συμμετείχαν σε αυτόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στην κατηγορία των νέων ο Λιονης πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μαζί με το  κύπελλο Κρήτης στην κατηγορία του αήττητος ,  παρέα με το καινούριο του yzf !!

Δεύτερος στον αγώνα αλλά και στο κύπελλο  τερμάτισε ο άτυχος Παναρετακης όπου έχασε την ευκαιρία του να δώσει μάχη για την πρωτιά όταν έφυγε απο τους τελευταίους στην εκκίνηση.

Τρίτος σε αγώνα και κύπελλο τερμάτισε ο Αναγνωστακης όπου για άλλη μια φορά οδήγησε γρήγορα και σταθερά.

Στην κατηγορία των βετεράνο ο Καργιωτακης πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του οδηγώντας για άλλη μια φορά γρήγορα και ακούραστα.

Δεύτερος τερμάτισε ο Φραγκιεδακης ο οποίος οδήγησε σταθερά χωρίς λάθη.

Τρίτος στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα τερμάτισε ο Ρομανας απο τα Χανιά.

Εδω να πούμε οτι το κύπελλο πήγε στον Γιαγκοζη Δ ο οποίος τερμάτισε στην πέμπτη θέση του αγώνα.

Στην ταχύτατη SP1 το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιακγιοζης Σ , Ψεγγιανακης και Βασιλακης κάνοντας το 1-2-3 αντίστοιχα ενώ να πούμε οτι πήραν και τις ίδιες θέσεις στην τελική βαθμολογία του κυπέλλου.

Στην SP2 o Tερζακης χωρίς λάθη και σταθερά  πήρε και την νίκη αλλα και το κύπελλο αφήνοντας δεύτερο τον Κατσογρεζακη ο οποίος έκανε ενα πολύ ωραίο αγώνα  ενω τρίτος τερμάτισε ο άκεφος Ροβυθακης.

Στην Expert ο πρωταθλητης νοτιου Ελλαδος στο motocross Μπετεινης  οδήγησε τον αγώνα απο την αρχή και χωρίς να απειληθεί απο κανένα και  πηρε μια εύκολη νίκη.

Δεύτερος τερμάτισε ο χαζομπαμπας Σκυβαλος με τρίτο τον Διακακη με το καινούριο του kxf.

Μετά το τελος των αγώνων έγιναν και οι απονομές και το ραντεβού για τον 1ο αγώνα του 2017 ανανεώθηκε για το τέλος του Ιανουαρίου.

Να ευχαριστήσουμε την μονή Αρκαδιου γαι την παραχώρηση του μαγευτικού χώρου καθώς και τις λέσχες ΣΥΜΟΡΕ και ΣΥΜΟΣΚΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους.