Ο 2ος αγώνας driftγια το παγκρητιο κυπελο του 2013 πάει σε έναν καινούριο χώρο , και αυτός είναι στο εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχωριου με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Mινωα πεδιαδας.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου οι καλύτεροι κρητικοί οδηγοί με τα αμάξια τους θα είναι εκεί για έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Σχεδόν ολη η αφρόκρεμα του κρητικού Drift θα είναι εκεί και για τον λόγο ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα του Πανευρωπαϊκού driftπου θα γίνει στο λιμάνι του Ηρακλείου , έτσι όλοι οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν καλά και να είναι έτοιμοι και ζεστοί για την επόμενη  εβδομάδα….

Η σχεδίαση της πίστας θα γίνει μέσα στο παρκινγκ του εκθεσιακού , ενώ παράλληλα θα στηθούν και κερκίδες για τους θεατές.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 12.00 , ενώ τα βαθμολογημένα στις 16.00 , και στην συνέχεια θα ξεκινήσουν και οι μάχες οι οποίες μπορεί να γίνουν και βραδινές μιας και στον χώρο υπάρχουν πολλοί προβολείς.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο παρκινγκ του εκθεσιακού κέντρου στο Αρκαλοχώρι για να θαυμάσουμε τους καλύτερους κρητικούς οδηγούς να μάχονται για μια θέση στο βάθρο.