Το σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου ο Αση υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ και με την βοήθεια του δήμου Αγρίνιου διοργάνωσε τον τελευταίο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος Drift στο Agrinio raceway.

44 συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Αγρινίου να αναμετρηθούν για τελευταία φορά φέτος.

Η διαδρομή ήταν ανοιχτή με δύσκολα σημεία και στην αρχή δυσκολεύτηκαν πολλοί αλλα μετα που την βρήκαν το θέαμα όπως ήταν λογικό να  πιάσει κόκκινο . . .δυνατές μάχες με πολλά απρόοπτα και πάρα πολύ καπνό εισέπραξαν οι θεατές που βρέθηκαν εκει το διήμερο.

Στην κατηγορία drift3 νικητής και φετινός πρωταθλητής ο Πριντακης μετα από πολύ εντυπωσιακή οδήγηση με δεύτερο και τρίτο τους Ρεντζο και Χωραφακη οι οποίοι οδήγησαν και αυτοί πολύ δυνατά.

Στην Drift2 ο Μαργιουκλας πήρε την τελευταία νίκη της χρονιάς με τον Ματθαιου και τον Σαμαρα να κλείνουν την τριάδα.

Τελος στην Drift1 έγινε χαμός !!

O Λαγος με τον Βερνικο έπαιζαν για τον φετινό τίτλο ενώ οι Σπονδιλιδης και Χρυσανθοπουλος για το 3-4.

Ένα λάθος του Χρυσανθοπουλου τον άφησε εκτός νωρίς και έχασε την τριτη θέση στο πρωτάθλημα που πήγε τελικά στον Σπονδιλιδη.

Στον μικρό τελικό έπαιξαν οι Λυμπέρης Γιάννης και Νταής με τελικό νικητή τον Σαμιωτη οδηγο.

Στον τελικό εγινε τρελή μάχη με Λαγο και Βερνικο και οποίος νικούσε θα έπαιρνε και τον φετινό τίτλο.. . τελικά ο Βερνικος δεν άντεξε την πίεση και έπεσε σε 2 απανωτά λάθη με αποτέλεσμα να  αφήσει τον Λαγο να πάρει τον τίτλο χωρίς να ζοριστεί.

Μετα το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2023.