Το 2ο Athens Motosport Festival έγινε  στο ΟΑΚΑ 9 και 10 Σεπτεμβρίου με μεγάλη συμμετοχή δυνατών εκθετών , με πολλά εντυπωσιακά shows και με πάνω απο 5000 θεατές να περνάνε τις πύλες του  , και το αποτέλεσμα όλων αυτών  ήταν απλά  να χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένο όλο το διήμερο!!

Για άλλη μια χρονιά το ύφος της έκθεσης ήταν καθαρά αγωνιστικό μιας και τα δυνατότερα καταστήματα και αντιπροσωπείες της χώρας μας ήταν  εκεί και παρουσίασαν  τα πάντα γύρω απο τους αγώνες , την βελτίωση  αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ενώ ο επισκέπτης μπορούσε να δει απο κοντά και  πολλές κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες απο όλα τα είδη αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνονται στην χώρα μας.

Κατα την διάρκεια του διημέρου έγιναν και πολλά drift , dragster , Gymkhana και stun shows όπου εντυπωσίασαν τον κόσμο και ο οποίος δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να φωτογραφίζει  ,δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα η οποία δύσκολα θα ξεχαστεί απο όσους βρέθηκαν εκεί.

Στο τέλος της Κυριακής έγιναν και κληρώσεις δώρων αξίας 4000ε με αποτέλεσμα πολλοί απο τους  θεατές να φύγουν διπλά ευχαριστημένοι και κερδισμένοι.

Μετά την επιτυχία του 2ο Athens motosport festival όπως είναι λογικό το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου ξανά Σεπτέμβριο  με ακόμα περισσότερα περίπτερα και αγωνιστικά καθώς και πιο εντυπωσιακά shows!!

 

και το επίσημο video εδώ . . .