Τo δυνατότερο πρωτάθλημα drift των τελευταίων χρόνων έφτασε στο τέλος του.

Ο τελευταίος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος Valvoline Drift έγινε από τον Αση  το σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου στην Σπάρτη και συγκεκριμένα στην Sparta racing circuit.

Το πρωτάθλημα παιζόταν και στις 2 κατηγορίες και σε συνδυασμό και την βροχή , το άγχος μεγάλωσε για όλους τους αγωνιζόμενους. .

Το Σάββατο έγινε ελεύθερη προπόνηση και βαθμολογημένα ενώ την Κυριακή όλες οι μάχες.

Τον αγώνα στην κατηγορία Pro καθώς και το 2o συνεχόμενο πρωτάθλημα κέρδισε ο Χαντζαρας  επάξια με πολύ δυνατή οδήγηση στο βρεγμένο.

Στην δεύτερη θέση του τελευταίου αγώνα αλλα και του πρωταθλήματος κέρδισε ο βασιλιάς του βορά Χαρκας με πολύ δυνατές εμφανίσεις καθ ολη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου αλλα και του πρωταθλήματος ανέβηκε ο πιο σταθερός οδηγός του πρωταθλήματος  Δημητροπουλος.

Τέταρτος στον αγώνα μια έκπληξη από τα παλιά . . .ο Παναγοπουλος από την Καλαμάτα ο οποίος επέστρεψε μετα από πολλά χρόνια απουσίας και έδειξε ότι ακόμα είναι σε φόρμα..

Στην πέμπτη θέση του αγώνα ανέβηκε ο Γεωγρακοπουλος ο οποίος έκανε για άλλη μια φορά πολύ καλή εμφάνιση ενω εάν αρχίσει να τρέχει πιο συχνά θα στεναχωρήσει πολλούς οδηγούς . .

Στην έκτη θέση του αγώνα και στην τέταρτη του πρωταθλήματος ανέβηκε ο πολλά υποσχόμενος Δρουγας από Καλαμάτα ο οποίος συμμετείχε για 1η φορά στην κατηγορία pro φέτος.

Στην πέμπτη και έκτη θέση του πρωταθλήματος ανέβηκαν οι Ντουφεκιας και Λαγος.

Στην κατηγορία street legal νικητής του τελευταίου αγώνα ήταν ο Ανδρουτσοπουλος μετά από πολύ σταθερή οδήγηση αφήνοντας στην δεύτερη θεση τον πολύ καλό ατμοσφαιρικό Νταη και τρίτο τον Δαρζεντα με το πιο αδύναμο αμάξι του αγώνα.

Πρωταθλητής της Legal για φέτος ανακηρύχθηκε ο υπό ανάρρωση   Γρηγορίου !!  με δεύτερο τον σταθερό γιατρό Φιστα και τρίτο τον Δημο από Λαμια.

Ραντεβού του χρόνου με ένα ακόμα πιο δυνατό πρωτάθλημα !!