Το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου η ΦΙΜΑ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία του διοργάνωσε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος Kart και μάλιστα με επιτυχία.

Αρκετή ζέστη ειδικά την Κυριακή αλλά αυτό δεν εμπόδισε ομάδες και οδηγούς να δώσουν το 100% τους και να χαρίσουν ωραίο θέαμα και πολύ δυνατές μάχες μέχρι το τέλος σε όλες τις κατηγορίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στην κατηγορία mini είχαμε πάρα πολλές μάχες με πολλές εναλλαγές στην πρώτη 8αδα , με ταχύτερο όλων τον  Φραγκακη  αφήνοντας δεύτερο τον πολύ καλό Παπαφιλιππου όπου και αυτός με την σειρά του άφησε στο τρίτο σκαλί του βάθρου τον Σουβατζογλου ο οποίος πήρε και την πρώτη θέση της mini B.

Οι Ζησιμοπουλος και Βασιλοπουλος συμπλήρωσαν την τριάδα της mini B ενώ είχαν πολύ δυνατή μάχη μέχρι την πτώση της καρό σημαίας.

Στην κατηγορία Junior οι Παπαευθιμιου και Καφανταρης οδήγησαν δυνατά και πήραν μια διαφορά και όπως ήταν λογικό έκαναν το 1-2.

Στις επόμενες θέσεις της εξάδας έγινε χαμός με τους  Λυκο , Μηχαιληδη , Τσιμιδακη και Αναστασοπουλο να  τερματίζουν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο !!

Τέλος στην κατηγορία Senior είχαμε και εδώ πολλές ωραίες μάχες με τον Βασιλερη να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και τους Κομνηνο και Δεβετζογου να συμπληρώνουν το βάθρο.

Επόμενο ραντεβού στην πίστα της Καλαμάτας 30/08