Χαμός προβλέπεται να γίνει φέτος στους αγώνες του Drift , μιας και πολλοί παλιοί και νέοι οδηγοί ετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

24 και 25 Μαρτίου λοιπόν στην σχολή μηχανικών στο Λουτράκι με οργανωτή την start line με την βοήθεια της Proaction θα γίνει ο 1ος φετινός αγώνας.

O περσινός πρωταθλητής Χαντζαρας θα είναι εκεί και θέλει να κρατήσει το στέμμα του , αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο μιας και οι Λεοντης με το καινούριο του διπλο-τουρμπινο Nissan του , ο Χαρκας με πλήρως ανανεωμένη την γερμανίδα του , ο Τσελος με τον γορίλα του , ο ανεβασμένος Χρυσανθοπουλος , ο έτοιμος για όλα Ξύστρας , ο πάντα υπολογίσιμος Δημητροπουλος καθώς και ο περσινός πρωταθλητής της street legal Ντουφεκιάς , θα είναι όλοι μαζί εκεί μαζί με πολλούς άλλους για να δυσκολέψουν το έργο του !!!

Πολύ καπνός και φοβερές μάχες προβλέπονται το διήμερο 24-25 Μαρτίου , γι αυτό προμηθευτείτε μάσκες οξυγόνου ….θα χρειαστούν!!!

Ο αγώνας, ο οποίος πλην του Πρωταθλήματος και της Κατηγορίας Pro θα φιλοξενήσει και τις μάχες του Κυπέλλου Street Legal, θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.