Όλοι οι λάτρεις του drift (και όχι μόνο) γνώριζαν οτι το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου ο αγώνας drift στο Kartodromo δεν χανόταν με τίποτα . . . !! Γιατί ?

Γιατί απλά τόσες πολλές και δυνατές συμμετοχές δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ μαζί σε καμία άλλη διοργάνωση !! Ρεκόρ συμμετοχών μέσα στην κρίση και μέσα στον Ιούλιο!!   47 αυτοκίνητα απο ολόκληρη την Ελλάδα , έτρεξαν σε έναν αγώνα ο οποίος μετρούσε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift αλλά και στον θεσμό του Dcg Drift το οποίο είναι γνωστό για τις ποιοτικές διοργανώσεις του , για τα δώρα που δίνει στους νικητές αλλά και την ποιότητα των οδηγών που συμμετέχουν σε αυτό.

Όπως καταβαίνετε το θέαμα πήγε σε άλλο επίπεδο και οι περίπου 2000 θεατές που βρέθηκαν εκεί δεν σηκώθηκαν απο τις θέσεις τους μέχρι το τέλος του αγώνα…

Το Ελληνικό Drift έχει ανέβει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και αυτό οφείλετε κυρίως στους οδηγούς , τα αυτοκίνητα τους αλλά και στην ομάδα της Pro Action που δουλεύει ασταμάτητα συνεχώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , στην κατηγορία street leagal νικητής ήταν ο Γελαδας με το corolla του , με δεύτερο τον ανερχόμενο 18χρονο Δαγλη απο το Ναύπλιο και τρίτο τον Φιλλιπα.

Στην κατηγορία Pro με τα διπλά περάσματα έγινε της τρελής!! πάνω απο 15 άτομα πήγαιναν για βάθρο ενώ πάνω απο 7 οδηγοί είχαν στο μυαλό τους την νίκη!!

Το αποτέλεσμα ήταν το θέαμα ώρα με την ώρα να ανεβαίνει και ο κόσμος απλά δεν κουνούσε απο τις κερκίδες… χειροκροτώντας και ξεσηκώνοντας σε κάθε πέρασμα όλους τους οδηγούς οι όποιοι χάριζαν τρελό θέαμα , πολύ καπνό αλλά και σκόνη για τους πιο σκληροπυρηνικούς..

Την πρώτη θέση κατέκτησε επάξια αλλά όχι και τόσο εύκολα ο Χαντζαρας , που επιτέλους βρήκε το αμάξι του και έκανε αυτό που ξέρει για να πάρει την νίκη απο τον Χαρκα , ο οποίος ήταν κλασικά δυνατός και αποτελεσματικός πολέμησε μέχρι το τέλος αλλά στο τελείωμα απλά ο Χαντζαρας δεν πιανόταν!!

Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο προηγούμενος νικητής του Dcg Drift Τσιλιμπονης ο οποίος και αυτός με την σειρά του έδωσε άρρωστα περάσματα στους θεατές και χάρισε άφθονο θέαμα στους θεατές στην προσπάθεια του να κρατηθεί μπροστά απο τον απίθανο κρητικό Τσαγκαρακη ο οποίος ήταν απλά απίθανος!! έκανε περάσματα αεροπορία και απλά ήταν ο καλύτερος αγώνας της σχετικά μικρής καριέρας του έως τώρα.

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Καποτης ο οποίος οδήγησε όπως πάντα σταθερά και αποτελεσματικά αλλά όχι στο 100% του , ο ανταγωνισμός ηταν τόσο μεγάλος που μερικά πολύ μικρά λαθάκια τον περιόρισαν στην καθόλου άσχημη πέμπτη θέση.

Έκτος o εκ Κύπρου ορμώμενος Πατακ , ο οποίος ηταν εντυπωσιακότατος ειδικά στα κοντινά περάσματα αλλα σίγουρα θα ήθελε κάτι παραπάνω.

Έβδομος ο Αντρεας Μιχαλης ο οποίος για άλλη μια φορά τον πρόδωσε το αμάξι του , ενώ σίγουρα ο στοχος του ήταν για πιο ψηλή θέση.

Ο Λεοντης ο οποίος οδήγησε καλύτερα απο ποτέ , έκανε τον δυνατότερο του αγώνα και μετά απο πολλές όμορφες μαχες σκαρφάλωσε μέχρι την έβδομη θέση.

Ένατος ήρθε η έκπληξη του αγώνα…..ο Μπαξεβανης απο την Χίο έκανε τον 1ο του αγώνα και απλά τους τρέλανε όλους!! οδήγησε απίστευτα καλά και έδειξε οτι με τα σωστά βήματα σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Ο Χρυσανθοπουλος όπου και αυτός με την σειρά του έκανε τον καλύτερο του αγώνα , οδήγησε πολυ γρήγορα και σταθερά και έκλεισε την πολύ δύσκολη δεκάδα.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές σε πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα με πάρα πολύ κόσμο και το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά το καλοκαίρι.