Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 2/10 στο Λουτράκι στον προκριματικό γύρο του Gymkhana Grid απόλαυαν πολύ δυνατό θέαμα και  τρελές  μάχες απο μια ομάδα 50 περίπου οδηγών απο τον χώρο των drift , rally ,αναβάσεων ,  χώματος ακόμα και  dragster !!

Πολλοί απο αυτούς πρωταθλητές και κορυφαίοι στο ειδος τους , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με μοναδικό στόχο την απόκτηση του εισιτηρίου που τους πάει στα τελικά του θεσμού στον Μαραθώνα 29 και 30/10 παρεα με τον Ken Block , Peter Solberg , Andreas Bakkerud και πολλούς άλλους παγκόσμιους αστέρες απο διάφορα είδη αγώνων.

Οι χρόνοι όλων των οδηγών ηταν πολύ κοντά και ο συναγωνισμός ηταν πολύ έντονος σε ολα τα επίπεδα των θέσεων.

Την πρώτη θέση στα πισωκινητα μετα απο πολύ μελετημένη και αποτελεσματική οδήγηση πηρε ο Κυριακουδης  με δεύτερο τον πολυ δυνατό Χαρκα απο την Θεσσαλονίκη ο οποίος και αυτος πέρασμα με το πέρασμα βελτιωνόταν με αποτέλεσμα να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου.

Στην τριτη θέση ανέβηκε ο Χαντζαρας ο οποίος και αυτος με την σειρά του οδήγησε πολυ σωστά και σταθερά.

Τέταρτος ο αθορυβος Σαιτας απο την Λάρισα ο οποιος εντυπωσίασε πολλους με την οδήγηση του.

Οι υπόλοιποι οδηγοί , επισης πολυ εντυπωσιακοί,  που κερδισαν το εισιτήριο για τον Μαραθωνα ηταν οι Κορακης , Ξυστρας , Παπαπασχος , Τσελος , Κατσαρος , Βρακας , Φοραδης , Ασλανης , Χρυσανθοπουλος , Φαβατας , Δημου και Αντωνιου.

Στα τετρακινητα την έκπληξη έκανε ο Καταραμενος !! ο οποίος ηταν ο ταχύτερος όλων με δεύτερο τον Ρουστεμη Α ο οποίος το κατα ευχαριστήθηκε.

Στο τρίτο σκαλί του βαθρου ανέβηκε ο πολυ εντυπωσιακός χωμάτινος Ακρατος ενω τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα τερμάτισαν οι Ρουστεμης Junior και Χαλιβελακης.

Ακολουθησαν Βελανης , Παρθενης και Παλαιολογος.

Τελος να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημο Λουτρακιου και συγκεκριμένα τον δήμαρχο κ Γκιονη ο οποίος βοήθησε σε όλους τους τομείς.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και το στρατόπεδο μηχανικού Λουτρακιου για την επίσης πολύτιμη βοήθεια του και φυσικά τον Αλεξανδρο Ρουστεμη που βοήθησε να γίνει αυτός ο αγώνας στο Λουτρακι.