Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου οι δυνατότεροι οδηγοί της Ελλάδας με εναν κορυφαίο ευρωπαίο τον illyuk και 5 πολύ καλούς κύπριους πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας για το mdc drift και ο 3ος για το dcg drift με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετοχές δεν ήταν τόσες όσες πέρυσι αλλά οι οδηγοί ήταν τόσο δυνατοί και ανεβασμένοι που αποζημίωσαν και με το παραπάνω τους 2000 θεατές που ήταν εκεί και  οι οποίοι δεν σταμάτησαν να  χειροκροτούν  ούτε λεπτό  τις προσπάθειες των οδηγών.

Μεγάλος νικητής όπου στις μάχες άρχισε να κάνει αυτο που ξέρει ήταν ο ουκρανός Illyuk του οποίου  ο δράκος  έβγαζε τόνους καπνού και εντυπωσίαζε όσους κοιτούσαν ενώ απεναντίας τύφλωνε όσους αντίπαλους τολμούσαν να

πλησιάσουν.

Δεύτερος μετά απο τρελή και κλασικά  σταθερότατη οδήγηση ανέβηκε ο Χαρκας απο την θεσ/νικη,

Τρίτος ο Χαντζαρας μετά απο πολύ ακραία και εντυπωσιακή οδήγηση όπως άλλωστε μας εχει συνηθίσει.

Τέταρτος ο μεταμορφωμένος Ασλανης ο οποίος έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του!! 

Στην πέμπτη θέση και έκτη θέση ανέβηκαν 2 τρελοί νησιώτες οδηγοί οι οποίοι θα μας απασχολήσουν για τα επόμενα χρόνια . . .οι Λυμπερης Μ και Μπαξεβανης Ν απο την Σάμο και Χίο αντίστοιχα εντυπωσίασαν στην κυριολεξία όσους βρεθήκαν εκεί.

Έβδομος  τερμάτισε ο   David David απο την Κύπρο όπου είχε και την υψηλότερη θέση ανάμεσα στους Κύπριους οδηγούς  ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Αντρεας Μ , Λυμπερης Χ και Παμπος Νικολαου κάνοντας και αυτοί εντυπωσιακές εμφανίσεις  χαρίζοντας πολύ θέαμα στους τυχερούς θεατές.

Αμέσως μετά τις μάχες έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές  και το ραντεβού δόθηκε για το επόμενο σκ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Ηρακλείου για τον 2ο αγώνα του mdc drift και τον τέταρτο και τελευταίο του dcg drift.