Ο πιο εντυπωσιακός αγώνας drift που έχει ποτέ γίνει στην Ελλάδα , πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου το σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε έτσι για τους παρακάτω λόγους . . . η σχεδίαση της πίστας ήταν απλά άρρωστη και πολύ γρήγορη  με τρελό καπνό ,  110+  χιλιόμετρα έγραψαν πολλοί οδηγοί στην 1η στροφή !! , ο καιρός ήταν φανταστικός , οι οδηγοί έβγαλαν τέτοια περάσματα και καπνό που οι θεατές που ξεπέρασαν τους 3000  τους αποθέωσαν  στην κυριολεξία και το κλίμα που δημιουργήθηκε  ήταν απλά μοναδικό!!  πρώτη φορά σε αγώνα κατα γενική ομολογία οι θεατές ήταν τόσο ένθερμοι και ενθουσιώδεις με όλους τους οδηγούς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι οδηγοί να ξεπεράσουν τα όρια τους  και να κάνουν τρελά πράγματα μπροστά στους εξτασιασμένους θεατές.

Πρώτος μετά απο πολλές μάχες και κορυφαία οδήγηση κατέληξε ο Χαντζαρας με το ροζ 36αρι του ο όποιος έκανε επικές  μάχες που πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε με τον πολύ γρήγορα ανερχόμενο Λυμπερη Μ απο την Σάμο ο οποίος έχει στην κατοχή του το καλύτερο ελληνικό αυτοκίνητο drift.

To  βάθρο συμπλήρωσε ο Ουκρανός Illyuk ο οποίος και αυτός φυσικά άφησε όλους τους θεατές με ανοιχτό το στόμα σε ολα τα περάσματα του με τον απίστευτα δυνατό Δράκο του . .

Ο Καποτης άτυχος για άλλη μια φορά προδόθηκε απο το φοβερά στημένο του 30αρι και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αυτό που πραγματικά μπορεί , κι έτσι αρκέστηκε στην τέταρτη θέση.

Ο χαμογελαστός Τσαγκαρακης έκανε τον αγώνα της ζωής του και απέδειξε οτι πλέον συγκαταλέγεται στους καλύτερους της χώρας μας ενω συγχρόνως ήταν ο καλύτερος κρητικός οδηγός και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Ο  πολύ καλός Κυριακουδης ο οποίος με τόσο κόσμο φυσικά και δεν θα μπορούσε παρα να οδήγησει πολύ δυνατά ιδιαίτερα στις μάχες και να ανέβει στην έκτη θέση.

Έβδομος ο Ασλανης όπου έδειξε για άλλη μια φορά οτι είναι σε φοβερή φόρμα αλλά  και αυτός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα που τον εμπόδισαν να πάει πιο ψηλά στην κατάταξη.

Όγδοος  και δεύτερος κρητικός ο πολύ καλός και εντυπωσιακός  Ανδριωτης ο οποίος και αυτός χτυπήθηκε απο ζημία.

Στην ένατη θέση ο Ζερβαλακης ο οποίος αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε μετά πήρε φόρα και έκανε εντυπωσιακά περάσματα που τον ανέβασαν και στο άτυπο βάθρο των κρητικών οδηγών.

Την δεκάδα έκλεισε ο νιτραριζμενος  Κύπριος David David όπου εντυπωσίασε πολύ θεατές και κριτές αλλά ενα στιγμιαίο λάθος του δεν τον άφησε να ανέβει πιο ψηλά στην κατάταξη

. Στην street leagle οι Λαντζανακης απο της Σητεία  και ο Τσουνακης απο την Πάρο έκαναν το 1-2  μετά απο πολύ ωραία οδήγηση και οι δυο.

Μετά το τέλος των μαχών έγιναν και οι απονομές με πραγματικά τόσο πολύ και ζεστό κόσμο που σίγουρα αγωνιζόμενοι και ομάδες θα το θυμούνται για πάντα.

Ραντεβού το 2017 με ακόμα δυνατότερους αγώνες.