Για πρώτη φορά στα χρονικά η κεντρική Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά πραγματικό Driftαπό τους καλυτέρους της Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν  το σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου το αεροδρόμιο της Λαμίας  θα υποδεχτεί τους 10 καλύτερους Ευρωπαίους οδηγούς με τις ομάδες  τους , τους 30 καλύτερους Έλληνες οδηγούς να παίζουν εντος έδρας καθώς και την  DreamTeamτης Κύπρου με τους 16 καλύτερους  οδηγούς της  να προσπαθούν  να επαναλάβουν  την περσινή τους νίκη.  

Στο αεροδρόμιο  θα στηθεί  μια  χιλιομετρατη διαδρομή η όποια θα έχει και μεγάλο κομμάτι της στον αεροδιάδρομο για περισσότερο θέαμα ,  ενώ θα στηθούν και πολλές κερκίδες περιφερικά έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τα τρελά περάσματα και τις καυτές μάχες από όλες τις οπτικές γωνίες.

Τα καλύτερα driftcarsτης Ευρώπης με τους οδηγούς τους , θεατές και οδηγοί από ολόκληρη την Ελλάδα και Κύπρο θα είναι εκεί για να σας χαρίσουν ένα διήμερο που δύσκολα θα ξεχάστε.

Προσοχή λοιπόν σε όλους γιατί το σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου όλη η Λαμία θα έχει χαμηλή ορατότητα λόγο κάπνας  …και θα  μυρίζει λάστιχο!!