Ο 1ος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα drift έγινε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο kartodromo και τα είχε όλα!!

Βροχή ,ήλιο , πολλούς θεατές , έντονο συναγωνισμό και πολλές ανατροπές !!

Ο αγώνας κατα γενική ομολογία ήταν αρκετά δύσκολος για όλους γιατί μέχρι και της 13.00 έβρεχε συνεχώς δυσκολεύοντας πολύ το έργο των οργανωτών , οδηγών αλλά και  θεατών.

Μετά τις 13.00 άνοιξε ο καιρός και έτσι η πίστα στέγνωσε και το θέαμα ανέβηκε σε άλλο επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και συγκεκριμένα στην κατηγορία street leegal στην οποία είχαμε πάνω απο 20 συμμετοχές ,  οι 4 πρώτοι ήταν απλά η έκπληξη της ημέρας !!

Οι Ντουφεκιας , Ζαχαρατος , Νταγιαμας και Αντιοχος   έκαναν το 1-2-3-4 αντίστοιχα και οδήγησαν απίστευτα καλά ενω παράλληλα εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά και τους 1500 περίπου θεατές που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν εκεί.

Να σημειωθεί  οτι ειδικά τα τελευταία περάσματα των τεσσάρων νικητών της leagal  ήταν για την κατηγορία Pro!!!

Στην κατηγορία Pro τωρα  αν και οι συμμετοχές δεν ήταν οι αναμενόμενες , το θέαμα έπιασε κόκκινα και όλοι όσοι συμμετείχαν και παρακολούθησαν τον αγώνα αποζημιώθηκαν πλήρως.

Πολλές ανατροπές με τα φαβορί κατα την διάρκεια του  αγώνα κι έτσι με Χατζαρα , Ασλανη, Ζιλιμπινακη και  Αντρεα Μ να αποχωρούν νωρίς , οι υπόλοιποι ανέβασαν ρυθμό και φυσικά το  θέαμα , οδήγησαν πάρα πολύ καλά , ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έδωσαν πολύ δυνατό θέαμα στους θεατές.

Πρώτος και χωρίς υπερβολές με μυαλωμένη οδήγηση και αθόρυβα ο Λεοντης πήρε την πρώτη νίκη για φέτος.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Τσελος με τον γορίλα του ο οποίος έκανε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του.

Στον μικρό τελικό οι μονομάχοι ήταν ο Κυριακουδης με τον Χρυσανθοπουλο οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους έδωσαν δυνατές μάχες και αποζημίωσαν τους περίπου 1500 θεατές που βρεθηκαν εκει , ενω εκαναν και το 3-4 αντιστοιχα.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Χαντζαρας ο οποίος έχασε απο τον Κυριακουδη στην οκτάδα…μετά απο τετακε στην πρώτη είσοδο της βαθμολογούμενης διαδρομής , με την εξάδα να κλείνει παρέα με τον Αντρεα Μ και το πανέμορφο rx7 του.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ζιλιμπινακης , Τουντας , Σαιτας και Πλουμιστος κάνοντας το 7-8-9 και 10.

Μετά το τέλος των μαχών έγιναν και οι απονομές με πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές του 1ου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος .